Η πόλη του Ναυπλίου μέσα από το φακό των μικρών μαθητών ήταν το θέμα διήμερης δραστηριότητας των παιδιών του 4ου δημοτικού σχολείου .

Οι μαθητές της Στ τάξης με τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι , με πολύ ζήλο, μεράκι και διάθεση ..ερευνητική , αποτύπωσαν και παρουσίασαν στο κοινό ιστορικά κτίρια της Αργολικής πρωτεύουσας , γωνιές και σημεία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Όπως είπε στην ΕΡΤ Τρίπολης η διευθύντρια του σχολείου κ. Αργυρή Μπηλιούρη οι μαθητές και μαθήτριες δούλεψαν αρκετό καιρό, συλλογικά και με ενθουσιασμό το πρόγραμμα αυτό που παρουσιάστηκε χθες και σήμερα στο Βουλευτικό του Ναυπλίου.

Νεοκλασικά κτίρια διατηρητέα αρχοντικά , κτίσματα ταυτισμένα με πρόσωπα και γεγονότα, αποτυπώθηκαν στο φακό των μαθητών που μέσα από αυτή τη διαδικασία γνώρισαν ακόμη καλύτερα την τοπική ιστορία.

Παράλληλα με την έκθεση φωτογραφίας , γονείς και επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δουν και άλλα δείγματα δουλειάς των παιδιών όπως μια , αγγλόφωνη, σχολική εφημερίδα και ένα ιδιαίτερο mousepad ( στη φωτο, μας τα παρουσιάζει η κ. Μπηλιούρη).

Φωτο : Γιάννης Γαλανόπουλος

Πηγή : http://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/tripoli/nayplio-oi-mathites-mas-%ce%84%ce%84xenagoyn-%ce%84%ce%84-stin-poli/

Nαύπλιο: Oι μαθητές μας ΄΄ξεναγούν ΄΄ στην πόλη.
Share this:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.