Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου οργανώνει εκδήλωση διάχυσης των αποτελεσμάτων της κινητικότητας Erasmus KA1 “TECHNE” δηλαδή «Διδασκαλία μέσω Ψυχαγωγικής Εκπαίδευσης: Κριτική Σκέψη και Ανώτερες Δεξιότητες στη Νέα Εποχή» στην οποία είχε επιλεγεί για το 2020-21. Οι εκπαιδευτικοί που παρακολούθησαν τις επιμορφώσεις στην Πορτογαλία, Γαλλία, Τσεχία με θέμα την αξιοποίηση των ψηφιακών εργαλείων, έφεραν τις γνώσεις στην τάξη, ενσωμάτωσαν ψηφιακά εργαλεία στο μάθημα, έφεραν την καινοτομία και το παιχνίδι στο μάθημα και «αναστάτωσαν» δημιουργικά το σχολείο.

Το Σάββατο, 18-12-2021, 09.00 με 12.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Δημ. Σχ. Ναυπλίου, οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί θα παρουσιάσουν τις εφαρμογές που μοιράστηκαν με τους μαθητές τους και ενσωμάτωσαν στα μαθήματα και τα σχέδια δράσης. Η εκδήλωση «Το TECHNE στο σχολείο μας» θα είναι ανοιχτή στην εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής. Λόγω covid-19, ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος και θα τηρηθούν τα μέτρα για την τήρηση της ασφάλειας. Όποιος/α ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει την ημερίδα, είναι απαραίτητο:

1. Να είναι πλήρως εμβολιασμένος/η
2. Να συμπληρώσει έγκαιρα την παρακάτω φόρμα https://forms.gle/KRY9E9GAGBT416pX7. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σε περίπτωση που ο αριθμός των συμμετοχών είναι μεγάλος.
3. Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει Αργυρή Μπιλιούρη, Μed
Η Διευθύντρια του Σχολείου

141220214 3.-ERASMUS-TECHNE-προγραμμα
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΧΥΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ERASMUS+ KA1 για την κινητικότητα TECHNE
Share this: