Ο εορτασμός των εθνικών επετείων, είναι σαν τις παγκόσμιες ημέρες: Μας θυμίζουν για μία ημέρα, αυτά που θα έπρεπε να σκεφτόμαστε κάθε μέρα. Στον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου 2022, ας πετάξει η σκέψη μας σε αυτούς-γνωστούς και άγνωστους ήρωες- που οραματίστηκαν την ελευθερία, αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για να δημιουργηθεί και να ζήσουμε εμείς, οι επόμενες γενιές, σε ένα ελεύθερο κράτος. Ας υποκλιθούμε σε αυτούς που γνωρίζουμε και που δεν γνωρίζουμε, Ας ευχηθούμε να έχουμε και να απολαμβάνουμε την ελευθερία, Ας ευχηθούμε σύνεση στους δυνατούς για να απολαμβάνουν την ειρήνη όλοι οι λαοί! Η Δ/ντρια του Σχολείου, Αργυρή Μπιλιούρη

Ο εορτασμός για την επέτειο της 25ης Μαρτίου φέτος γιορτάστηκε –και πάλι λόγω covid 19 – στις αίθουσες των τμημάτων και στη συνέχεια οι μαθητές άκουσαν επετειακά τραγούδια και η ομάδα χορού έκλεισε τη γιορτή με έναν καλαματιανό.

Στη συνέχεια, η Διευθύντρια του σχολείου κ. Μπιλιούρη και ο κ. Μπαρούτας, υπεύθυνος της παρέλασης, συνόδευσαν τη σημαία στην κατάθεση στεφάνου στο άγαλμα του Ιωάννη Καποδίστρια.
 

 

 

ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ (1)
Share this: