Το σχολείο άνοιξε τις πόρτες και γιόρτασε τη λήξη του σχολικού έτους με τη συμμετοχή όλων: μαθητών, εκπαιδευτικών, γονέων. Το πρόγραμμα ποικίλο: Έκθεση συλλογικών εικαστικών έργων, τραγούδια, χορωδία από μεταλλόφωνα, σκυταλοδρομίες, αφήγηση πρωτότυπου παραμυθιού, έργο Καραγκιόζη, μια ιστορία σε παγωμένες εικόνες. Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ανέλαβε το πάρτυ που ακολούθησε και πλαισίωσε την γιορτή.

Σκυταλοδρομίες. Οι γυμναστές κ.κ. Μπαρούτας & Τάτσης ενθάρρυναν τους μαθητές της Α’ στους αγώνες

Χορωδία με τα μεταλλόφωνα. Η κ. Τσούρουνη παρουσίασε με τους μαθητές της Γ τάξης τρία τραγούδια στα μεταλλόφωνα

“Ο Καραγκιόζης χτίστης”. Οι μαθητές του Στ3 ολοκληρώνοντας το project για τη πόλη με την καθοδήγηση της κ. Μαστοράκη, έγραψαν ένα έργο για Καραγκιόζη και το έπαιξαν.

Δημιουργική έκφραση. Το Δ2 παρουσίασε σε παγωμένες εικόνες την ιστορία της Μύρτιδας σε πρόγραμμα που υλοποίησαν η κ. Σαμπρή και η κ. Τσάκωνα. Το Β3 αφηγήθηκε το παραμύθι που έγραψε για τις υγιεινές και ανθυγιεινές τροφές με την εμψύχωση της κ. Δρίτσα. Τραγούδια από την Δ’ Ε’ & Στ τάξη πλαισίωναν την γιορτή.

Έκθεση εικαστικών έργων. Η κ Σαβίνο με τους μαθητές των τμημάτων του σχολείου δημιούργησε ομαδικά έργα κολάζ με χρωματιστά χαρτόνια. Ανακύκλωση και τέχνη: Μαζί με το Β3 και την κ. Δρίτσα αξιοποίησαν τα πλαστικά καπάκια και έφτιαξαν ένα έργο για να διακοσμήσει σκάλα του σχολείου. Το Ε2 με τον κ. Κυριακίδη κατασκεύασαν έργα από ρολά χαρτιού υγείας.

Το πάρτυ μετά την γιορτή με φαγητό και χορό κράτησε μέχρι αργά.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ
Share this:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.