Κλειστά Σχολεία Πέμπτη 26/1/2023

Αύριο Πέμπτη 26/1/2023, με απόφαση Δημάρχου τα σχολεία του Δήμου Ναυπλιέων θα παραμείνουν κλειστά λόγω επερχόμενων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Η Διευθύντρια  4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου
Τζανή Γεωργία

Share this:

Καλή Χρονιά – κοπή βασιλόπιτας

Επιστροφή στο σχολείο μας με το νέο έτος 2023. Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε τα παιδιά και ανταλλάξαμε ευχές.
Οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό του σχολείου κόψαμε τη βασιλόπιτά μας και χαρήκαμε πολύ που το φλουρί έπεσε στην πιο νέα δασκάλα μας.
Να είσαι πάντα τυχερή και υγιής Ευαγγελία Μπιζιργιάννη!!!
 
 
Share this:

Υγιεινή της Εμμήνου Ρύσεως – Ε΄και Στ’

Η ΔΠΕ Αργολίδας δια της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων διοργάνωσε δράση Αγωγής Υγείας σε συνεργασία με τον Ε.Ε.Σ με θέμα “Υγιεινή της Εμμήνου Ρύσεως”. Οι μαθήτριες της Ε’ και ΣΤ’ τάξης μέσα από την παρουσίαση της ενότητας (με διαδραστικό τρόπο) και της συζήτησης απέκτησαν γνώσεις για το συγκεκριμένο θέμα. Έλυσαν απορίες και εφοδιάστηκαν με χρήσιμες οδηγίες και συμβουλές, για την βελτίωση της ψυχοσωματικής τους υγείας και της κοινωνικής τους ζωής. Δημιουργήθηκε κλίμα εμπιστοσύνης, κίνητρο και πλαίσιο επικοινωνίας σχολείου και γονέων και κηδεμόνων. Ευχαριστούμε θερμά την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων ΔΠΕ Αργολίδας κ. Μάρα Ελένη και την προϊσταμένη Νοσηλεύτρια του Ε.Ε.Σ (παράρτημα Ναυπλίου) κ. Παππά Τζένη. Τους δασκάλους των τάξεων Στ’: Γουγουτσά Ι., Καββαδία Ε. , Κατσούρη Γ.  Ε’: Μελά Ου. ,Δρίτσα Αι.  και Γεωργόπουλο Σ. καθώς και την Σχολική Νοσηλεύτρια Χάρου Σταυρούλα.

Share this:

Συλλυπητήριο μήνυμα-ψήφισμα από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου για την απώλεια της εκπαιδευτικού Παναγιώτας Δημητροπούλου

Βαθιά θλίψη γέμισε το σχολείο μας στο άκουσμα του θανάτου της αγαπημένης μας συναδέλφου, Γιώτας  Δημητροπούλου. Έφυγε η μαχήτρια Εικαστικός μας που με τόση δύναμη κι αξιοπρέπεια στάθηκε απέναντι στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Αποχαιρετούμε με πόνο την εκπαιδευτικό που πρόσφερε με πολλή αγάπη, χαμόγελο και καλοσύνη τις υπηρεσίες της στο σχολείο.

Συλλυπητήρια στην οικογένειά της, η οποία θα έχει πάντα την αμέριστη συμπαράστασή  μας.

Γιώτα θα μας λείψεις πολύ!

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι εργαζόμενοι του σχολείου μας, μετά τη θλιβερή είδηση, αποφάσισαν ομόφωνα τα παρακάτω:

  1. Να εκφράσουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένεια της.
  2. Nα παραβρεθούν στη νεκρώσιμο ακολουθία που θα γίνει τη Δευτέρα 10:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Ναυπλίου.
  3. Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη της.
  4. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο και στην ιστοσελίδα του σχολείου.

 

Η Διευθύντρια
Τζανή Γεωργία,
ο Σύλλογος Διδασκόντων
και οι εργαζόμενοι
του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου

Share this:

Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022

Σήμερα το σχολείο μας είχε γιορτή! Όλοι οι μαθητές μας πήραν μέρος σε νέα αθλήματα, γυμνάστηκαν, έπαιξαν και διασκέδασαν πολύ.
Οι γυμναστές του σχολείου μας, κ. Μπαρούτας Κωνσταντίνος και κ. Τάτσης Κωνσταντίνος, οργάνωσαν ποικίλες δραστηριότητες για τα παιδιά στο προαύλιο. Οι εκπαιδευτικοί μέσα στις σχολικές αίθουσες αξιοποίησαν την ημέρα συζητώντας για το ευ αγωνίζεσθαι, για τους ολυμπιακούς αγώνες και για την ευγενή άμιλλα.
 
Share this:

Αγιασμός για το νέο Σχολικό έτος 2022-2023

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε σήμερα στο σχολείο μας με την τέλεση του Αγιασμού. Το προαύλιό μας γέμισε παιδιά …γέμισε ζωή!
Ευχόμαστε η χρονιά αυτή να είναι δημιουργική, όμορφη και ασφαλής για όλους.
Ευχαριστούμε θερμά τον Δ/ντη Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδος, κ Σίδερη Δημήτριο, καθώς και τον Προϊστάμενο Εκπαιδευτικών Θεμάτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδος, κ. Καραμάνο Θεοδόσιο, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ευχαριστούμε επίσης για την παρουσία του τον κ. Λέντζο Παναγιώτη, Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής που εκπροσώπησε τον #ΔήμοΝαυπλιέων. 

Share this:

Εγκύκλιος Αναβαθμισμένου Ολοήμερου Προγράμματος 2022-2023

ΕΞΕ-106012-2022-Οδηγίες-για-το-αναβαθμισμένο-πρόγραμμα-Ολοήμερου-Δημοτικού-Σχολείου-και-Νηπιαγωγείου

Έχει αποσταλεί email με περισσότερες πληροφορίες σε όλους τους γονείς. 

Από την Διεύθυνση του Σχολείου

Share this:

Καλή σχολική χρονιά!

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς,  σας ενημερώνουμε ότι η κ. Μπιλιούρη Αργυρή δεν είναι Διευθύντρια του Σχολείου, λόγω συνταξιοδότησης. 
Καθήκοντα Διευθύντριας έχει αναλάβει η κ. Τζανή Γεωργία.
 
Ακολουθεί αποχαιρετιστήριο μήνυμα της κ. Μπιλιούρη Αργυρής
με τις ευχές της για Καλή Πρόοδο
και Καλή Σχολική Χρονιά!
 
 
Από τη Διεύθυνση του Σχολείου
Share this:

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ- Νοιάζομαι και Δρω

Το Σχολείο μας, ευαισθητοποιημένο στα περιβαλλοντικά προβλήματα προσπαθεί να καλλιεργήσει περιβαλλοντική συνείδηση στους μαθητές με διάφορες δράσεις. Μία από αυτές είναι η συμμετοχή στην ανακύκλωση μπαταριών σε συνεργασία με την εταιρεία ΑΦΗΣ. Φέτος καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 30 περίπου κιλά μπαταριών και πιστεύουμε ότι συμβάλλαμε -έστω λίγο – στην μείωση της ρύπανσης της γης μας και πολύ στη συνείδηση των μαθητών μας.

 

Share this: