4 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Με αφορμή την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ, κι εν μέσω σχολικών δράσεων στις αίθουσες των τμημάτων μας, το Σχολείο μας υποδέχτηκε την  Αντιδήμαρχο Διαχείρισης Αδεσπότων κα Ξύδη Σοφία, η οποία, συνοδευόμενη από την Πρόεδρο Σχολικών Επιτροπών κα Παναγιωτακοπούλου Αγγελική, τον Εκπαιδευτή Σκύλων κο Κορολή Δημήτρη, τον Πρόεδρο της Φιλοζωικής Οργάνωσης “Οι Αδέσποτοι” κο Κυριακού Στέλιο και το μέλος της κο Κατσαλούλη Γιάννη, μίλησε στις μαθήτριες και τους μαθητές όλων των τάξεων για την ανάγκη διαχείρισης και φροντίδας των αδέσποτων του Δήμου μας καθώς και για τον σωστό τρόπο με τον οποίο μπορούμε να πλησιάσουμε ένα σκυλάκι που δεν γνωρίζουμε. 

Τα παιδιά αλλά και οι Εκπαιδευτικοί χάρηκαν ιδιαίτερα την έκπληξη που τους επεφύλαξαν ” ΟΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ”, οι οποίοι μετέφεραν στην αγκαλιά τους δύο διασωσμένα αδέσποτα κουταβάκια στο προαύλιο του Σχολείου μας, δείχνοντας πώς μετακινούμε, αγκαλιάζουμε και  χαϊδεύουμε τα ζωάκια αυτά. 
 
Ο ενθουσιασμός για την προγραμματισμένη, αυτή ,επίσκεψη ήταν μεγάλος και ο διαδραστικός της χαρακτήρας προσέφερε τα μέγιστα στην ήδη υψηλή Ευαισθητοποίηση των παιδιών σχετικά με τον τρόπο που οι άνθρωποι Οφείλουν να συμπεριφέρονται στα ζώα, Ιδιαιτέρως σε αυτά που ζουν κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες. 
 
Το Σχολείο μας, πιστό στην πάγια θέση του περί προαγωγής και παραγωγής Πολιτισμού προς όφελος της τοπικής και παγκόσμιας Κοινότητας, αποχαιρέτησε τους επισκέπτες του με χαρά και προσμονή για μια αντίστοιχη  μελλοντική βιωματική δράση και Συνεργασία.
 
 
 
 
 
Share this:

Εορτασμός 25ης Μαρτίου

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε και της Στ τάξης του σχολείου μας τίμησαν την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου συμμετέχοντας στην Παρέλαση και χειροκροτήθηκαν από πλήθος κόσμου. Στις 22 Μαρτίου έγινε απότιση στεφάνου στο άγαλμα του Καποδίστρια και ανήμερα της επετείου ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες εκπροσώπησαν επάξια το 4ο Δ.Σχ. Ναυπλίου στη δοξολογία στον Άγιο Αναστάσιο. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και στη χορευτική ομάδα του κ. Τάτση Κωνσταντίνου που μετά την παρέλαση προσέφεραν στην πόλη του Ναυπλίου μια γεύση από παραδοσιακούς χορούς. Θερμά συγχαρητήρια στον κ. Τάτση Κ. στην υποδιευθύντρια κ. Κωνσταντινίδου Νίκη που εκπροσώπησε το σχολείο στη δοξολογία και στις εκπαιδευτικούς κ.κ. Ελευθεριάδη Πιτσάκη Σοφία και Γκολέμη Αναστασία που παρήλασαν με τα παιδιά. 

Χρόνια πολλά σε όλους!


Η Διευθύντρια του 4ου ΔΣ Ναυπλίου 
Γεωργία Παπουτσή 

Share this:

Παράταση εγγραφών για την Α’ Δημοτικού

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές μαθητών/τριών στα Δημόσια Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία της χώρας για το σχολικό έτος 2024-2025,  παρατείνονται μέχρι και την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024. 
 
Δείτε εδώ για περισσότερες πληροφορίες 
Share this:

Εγγραφές μαθητών Α’ τάξης 2024-2025

Οι εγγραφές των μαθητών για την Α΄ τάξη για το σχολικό έτος 2024-25, θα πραγματοποιηθούν από  1-3-2024 έως 20-3-2024.
Οι γονείς, εφόσον ανήκουν χωροταξικά στο σχολείο μας, μπορούν να στείλουν τα δικαιολογητικά στο σχολείο με email  στο 4dimnafpl2@gmail.com  (να είναι ευκρινώς σκαναρισμένα )  ή να προγραμματίσουν ραντεβού στο τηλ. 2752026332. 


Τα δικαιολογητικά είναι τα παρακάτω:

Αίτηση Εγγραφής

– ΑΔΥΜ (Συμπληρώνεται από γιατρό)

-Πιστοποιητικό γέννησης μαθητή ( Αναζητείται αυτεπάγγελτα από τη σχολική μονάδα )

-Αποδεικτικό Δ/νσης Κατοικίας ( ΜΟΝΟ την πρώτη σελίδα του Ε1 ή/και  τη σελίδα με τον πίνακα 5 όπου αναγράφεται η κύρια κατοικία )
ή ενοικιαστήριο συμβόλαιο

-Βιβλιάριο Υγείας Παιδιού (φωτοτυπία ΜΟΝΟ της σελίδας στοιχείων και εμβολίων)

-Βεβαίωση Φοίτησης που εκδίδεται από το Νηπ/γείο ( Το Πιστοποιητικό φοίτησης θα διαβιβαστεί αυτεπάγγελτα από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό σχολείο εγγραφής )

Αίτηση για το ολοήμερο ( συμπληρώνεται εφόσον επιθυμείτε εγγραφή στο ολοήμερο )

Χωροταξική κατανομή από την Αθμια Εκπαίδευση Αργολίδας 

Εγγραφές μαθητών για το σχ. έτος 2024-2025 –  εγκύκλιος 

Στην περίπτωση μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες οι γονείς/κηδεμόνες συνυποβάλλουν γνωμάτευση από Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) ή δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή άλλη αρμόδια δημόσια υπηρεσία, χωρίς αυτή να αποτελεί προϋπόθεση εγγραφής. (το άρθρο 23 του Ν. 4559/2018 (Α’ 142)). 

Για ραντεβού και σχετικές πληροφορίες στο τηλ. 2752026332,  

Η Διευθύντρια του
4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου 
Παπουτσή  Γεωργία

 

Share this:

Κοπή βασιλόπιτας διδασκόντων

 
Share this:

Καλή σχολική χρονιά!

Τη Δευτέρα 11-9-2023 το προαύλιο του 4ου Δ. Σχ. Ναυπλίου ζωντάνεψε με τις χαρούμενες φωνές των μαθητών.
Τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός, παρουσία όλων των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων.
Καλή σχολική χρονιά σε όλους!
 
Share this:

Χαιρετισμός Νέας Διευθύντριας

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων μου στη θέση της Διευθύντριας  του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου, θα ήθελα να ευχηθώ σε σας και στους μαθητές μας να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι. Να ξεκουραστείτε και με θετική διάθεση  να συναντηθούμε το Σεπτέμβριο στο σχολείο μας.
Βασικός μου στόχος είναι ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον για τα παιδιά σας, τα οποία είναι ο πιο σημαντικός πυλώνας της σχολικής μονάδας. Ευελπιστώ στη συνεργασία και στη στήριξή σας,  προκειμένου να αντιμετωπίσουμε μαζί κάθε ζήτημα που σας απασχολεί.
Κατά τους θερινούς μήνες παρακαλώ να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά για οποιοδήποτε αίτημα έχετε. Θα υπάρχει από πλευράς μου άμεση ανταπόκριση.
Καλή αντάμωση το Σεπτέμβριο και καλή συνεργασία.

Η Διευθύντρια

Γεωργία Παπουτσή

Share this: