Κοπή βασιλόπιτας διδασκόντων

 
Share this:

Καλή σχολική χρονιά!

Τη Δευτέρα 11-9-2023 το προαύλιο του 4ου Δ. Σχ. Ναυπλίου ζωντάνεψε με τις χαρούμενες φωνές των μαθητών.
Τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός, παρουσία όλων των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων.
Καλή σχολική χρονιά σε όλους!
 
Share this:

Χαιρετισμός Νέας Διευθύντριας

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων μου στη θέση της Διευθύντριας  του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου, θα ήθελα να ευχηθώ σε σας και στους μαθητές μας να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι. Να ξεκουραστείτε και με θετική διάθεση  να συναντηθούμε το Σεπτέμβριο στο σχολείο μας.
Βασικός μου στόχος είναι ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον για τα παιδιά σας, τα οποία είναι ο πιο σημαντικός πυλώνας της σχολικής μονάδας. Ευελπιστώ στη συνεργασία και στη στήριξή σας,  προκειμένου να αντιμετωπίσουμε μαζί κάθε ζήτημα που σας απασχολεί.
Κατά τους θερινούς μήνες παρακαλώ να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά για οποιοδήποτε αίτημα έχετε. Θα υπάρχει από πλευράς μου άμεση ανταπόκριση.
Καλή αντάμωση το Σεπτέμβριο και καλή συνεργασία.

Η Διευθύντρια

Γεωργία Παπουτσή

Share this:

Προγραμματισμός λειτουργίας Ολοήμερου Προγράμματος 2023-2024

Σύμφωνα με την εγκύκλιο Φ.6/ 48378 /Δ1/ 28-4-2023 υποβάλλονται αιτήσεις για τα φοίτηση στα ολοήμερα σχολεία 2023-2024. 

 Οι Διευθυντές/τριες και οι Προϊστάμενοι/ες των Δημοτικών Σχολείων κάνουν δεκτές όλες ανεξαιρέτως τις αιτήσεις των γονέων/κηδεμόνων για φοίτηση των μαθητών/τριών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, χωρίς προϋποθέσεις.
Σε περίπτωση υποβολής εκπρόθεσμης αίτησης εγγραφής στο Ολοήμερο Πρόγραμμα των σχολικών μονάδων, μετά τη λήξη του διδακτικού έτους, απαιτείται η γραπτή έγκριση του/της οικείου/ας Διευθυντή/τριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι μαθητές/τριες εγγράφονται στο Ολοήμερο Πρόγραμμα κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους σύμφωνα με το παρακάτω έντυπο:

Αίτηση για 15:00-16:00

Αίτηση για 15:50-17:30

Οι αιτήσεις, ανάλογα με το πρόγραμμα ολοήμερου που επιθυμείτε, θα πρέπει να υποβληθούν έως την Τετάρτη 17 Μάϊου 2023 στο σχολείο μας με τους παρακάτω τρόπους:
1. Υπογεγραμμένα και συμπληρωμένα, αποστέλλονται στο 4dimnafpl2@gmail.com (Θα λάβετε απάντηση για την παραλαβή)
2. Υπογεγραμμένα και συμπληρωμένα, δίνονται στους υποδιευθυντές κ. Μπαρούτα Κών/νο  ή  κ. Κωνσταντινίδου Νίκη. 

Σε περίπτωση που δεν έχετε τη δυνατότητα εκτύπωσης, μπορείτε είτε εσείς είτε το παιδί σας να ζητήσετε το έντυπο που σας ενδιαφέρει από το σχολείο.

 
Share this:

Εγγραφές Α τάξης 2023-2024

Οι εγγραφές των μαθητών για την Α΄ τάξη για το σχολικό έτος 2023-24 θα πραγματοποιηθούν από 1-3-2023 έως 20-3-2023.
Οι γονείς, εφόσον ανήκουν χωροταξικά στο σχολείο μας, μπορούν να στείλουν τα δικαιολογητικά στο σχολείο με email  στο 4dimnafpl2@gmail.com 
Τα δικαιολογητικά είναι τα παρακάτω: 

-Αίτηση Εγγραφής
-ΑΔΥΜ (Συμπληρώνεται από γιατρό)
-Αποδεικτικό Δ/νσης Κατοικίας (Ε1)
-Βιβλιάριο Υγείας Παιδιού (φωτοτυπία τη σελίδα στοιχείων και εμβολίων)
-Βεβαίωση Φοίτησης που εκδίδεται από το Νηπ/γείο (Το Πιστοποιητικό φοίτησης θα διαβιβαστεί αυτεπάγγελτα από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό σχολείο εγγραφής)
-Αίτηση για το ολοήμερο
-Χωροταξική κατανομή από την Αθμια Εκπαίδευση Αργολίδας 
-Εγγραφές μαθητών για το σχ. έτος 2023-2024 εγκύκλιος 

 Για ραντεβού και σχετικές πληροφορίες στο τηλ. 2752026332,  11.45μμ-13.00μμ.

Η Αναπληρώτρια Διευθύντρια 
Τζανή Γεωργία 

 

 

Share this:

Αποτίμηση προγράμματος Erasmus Sha.C.H – Ευχαριστίες

Στα πλαίσια του προγράμματος “Share your culture with masterpieces by great artists, scientists and your rich cultural heritage-SHaCH” που συμμετέχει το σχολείο μας έγινε και η επίσκεψη πέντε Λιθουανών συναδέλφων από 13 Φεβρουαρίου 2023 έως 17 Φεβρουαρίου 2023.
Παρακολούθησαν καινοτόμα εκπ/κα προγράμματα σε τάξεις του σχολείου μας, επισκέφθηκαν το Μουσικό και Καλλιτεχνικό Σχολείο Αργολίδας, ξεναγήθηκαν σε ενδιαφέροντες αρχαιολογικούς χώρους και γνώρισαν από κοντά τον τρόπο παραγωγής ελαιόλαδου σε ελαιοτριβείο της περιοχής. Επίσης απόλαυσαν αποκριάτικα τραγούδια, δρώμενα και παραδοσιακούς χορούς  στο σχολείο μας καθώς και εορταστικές αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ναυπλιέων. Τέλος γεύτηκαν εδέσματα της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας και διασκέδασαν με τους εκπαιδευτικούς μας.
Οι Λιθουανοί μας ευχαρίστησαν θερμά λέγοντας μας πως φεύγουν από τη χώρα μας ενθουσιασμένοι και εντυπωσιασμένοι. Ιδιαίτερα  αποτυπώθηκαν στο μυαλό τους  οι χαμογελαστοί μαθητές μας που έδειξαν σε αυτούς πόσο αγαπούν το σχολείο τους και η ζεστή ελληνική φιλοξενία.
Εμείς αποκτήσαμε πέντε νέους φίλους και υποσχεθήκαμε να συνεχίσουμε την άριστη συνεργασία μαζί τους μέχρι τη λήξη του προγράμματος τον Φεβρουάριο του 2024.
Η φιλοξενία μας είχε οργανωθεί  από τη Δ/ντρια του σχολείου κ. Τζανή Γεωργία και όλη την ομάδα των εκπαιδευτικών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και συγκεκριμένα την Γκολέμη Αναστασία, Γουγουτσά Ιφιγένεια, Γουγουτσά Χρύσα, Κωνσταντινίδου Νίκη και Μελά Ουρανία. Ιδιαίτερη ήταν η προσπάθεια της Υπεύθυνης Επικοινωνίας κ. Αισώπου Αικατερίνης η οποία φρόντισε για την άριστη πορεία της επίσκεψης των συναδέλφων Λιθουανών.
Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Ναυπλιέων για την προσφορά του και την υποστήριξή του στο πρόγραμμά μας. Ευχαριστούμε επίσης το τυπογραφείο Label Art και το καφέ «Κεντρικόν» για τις ευγενικές χορηγίες τους

ΤΖΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
Αναπληρώτρια Διευθύντρια
4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου

Share this: