Χαιρετισμός Νέας Διευθύντριας

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων μου στη θέση της Διευθύντριας  του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου, θα ήθελα να ευχηθώ σε σας και στους μαθητές μας να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι. Να ξεκουραστείτε και με θετική διάθεση  να συναντηθούμε το Σεπτέμβριο στο σχολείο μας.
Βασικός μου στόχος είναι ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον για τα παιδιά σας, τα οποία είναι ο πιο σημαντικός πυλώνας της σχολικής μονάδας. Ευελπιστώ στη συνεργασία και στη στήριξή σας,  προκειμένου να αντιμετωπίσουμε μαζί κάθε ζήτημα που σας απασχολεί.
Κατά τους θερινούς μήνες παρακαλώ να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά για οποιοδήποτε αίτημα έχετε. Θα υπάρχει από πλευράς μου άμεση ανταπόκριση.
Καλή αντάμωση το Σεπτέμβριο και καλή συνεργασία.

Η Διευθύντρια

Γεωργία Παπουτσή

Share this:

Συνάντηση με Εκπαιδευτικούς από την Πολωνία

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προσανατολισμού του σχολείου μας και την ενίσχυση συνεργασίας μας με Ευρωπαϊκά σχολεία, την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 στην πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο καλωσορίσαμε για ακόμα μία φορά τους Πολωνούς φίλους μας. Οι διευθυντές από τα σχολεία της Πολωνίας Polskikich Noblistow w Nowym Folwarku και Onufrego Copczynekiego w Czerniejewie, οι οποίοι είχαν έρθει με μία ομάδα χορωδίας εκπαιδευτικών της Πολωνίας,  έδωσαν μία μίνι συναυλία με τραγούδια της πατρίδας τους που αφορούσαν τη φιλία και την αγάπη.  Ανταλλάξαμε δώρα και ευχηθήκαμε για νέες συνεργασίες μεταξύ Ελλάδας – Πολωνίας. 

Η Διευθύντρια του 4ου Δημ. Σχ. Ναυπλίου 
Παπουτσή Ζέτα 

 

Share this:

Etwinning – Ευρωπαϊκές ετικέτες ποιότητας

Μια ακόμη διάκριση για το σχολείο μας 4ο Δ.Σ. Ναυπλίου και τους εκπαιδευτικούς Αισώπου Αικατερίνη και Καββαδία Ευαγγελία!
Μας ταξίδεψαν σε όλη την Ευρώπη και ο κόπος τους ανταμείφθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας!!
Κάθε φορά που ανταμείβεται ο κόπος ενός εκπαιδευτικού, η χαρά μας γίνεται ακόμη μεγαλύτερη!!!
Ευχαριστούμε τους εξαιρετικούς συνεργάτες, τους μαθητές μας για την υπέροχη προσπάθειά τους και τους γονείς για τη συμπαράσταση τους.

Share this:

Ε1 Πρόγραμμα Βρυζαντινής Ιστορίας

Τελειώνοντας το πρόγραμμα που αφορούσε την Βυζαντινή ιστορία οι μαθητές του Ε1 με την δασκάλα τους Δρίτσα Αικατερίνη, δημιούργησαν ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, το γνωστό σε όλους μας φιδάκι. Οι ομάδες συγκέντρωσαν ερωτήσεις από όλη την βυζαντινή ιστορία…και το παιχνίδι ξεκίνησε! Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν κι έτσι η γνώση μέσα από παιγνιώδη τρόπο εδραιώθηκε στα παιδιά με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο.

Δείτε όλο το πρόγραμμα εδώ 
https://sway.office.com/FY33u0DM32wrTuVp?ref=Link&loc=play

Share this:

“Στη γειτονιά της Ελλάδας” – Παρουσίαση παραδοσιακών χορών

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση παρουσίασης παραδοσιακών χορών “Στην γειτονιά της Ελλάδας” που διοργανώνει το 4ο ΔΣ Ναυπλίου σε συνεργασία με τον #ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων.
Ο κ. Τάτσης Κωνσταντίνος εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας έχει οργανώσει και προετοιμάσει την χορευτική μας ομάδα.
Share this:

3οι Ρητορικοί αγώνες Μάιος 2023

Στις 28/5/23 ημέρα Κυριακή, στην Καλαμάτα, διεξήχθησαν οι 3οι τελικοί ρητορικοί αγώνες όπου διακρίθηκαν 2 μαθητές του σχολείου μας, ο  Γιάννης Μπαλακανάκης στον αυθόρμητο λόγο και Ανδριάννα Πατρά στην εκφραστική ανάγνωση και κατέλαβαν την την 3η Θέση. 
Θερμά συγχαρητήρια στους 2 μαθητές που διακρίθηκαν, αλλά και σε όλους τους μαθητές του 4ου ΔΣ Ναυπλίου που συμμετείχαν την Άρτεμις Μητροσύλη, το Γιώργο Σούγλα, τη Δέσποινα Λάλου, τον Έκτορα Μουρταράκο και το Σπύρο Κανέλλο.  
Θερμά ευχαριστούμε την εκπαιδευτικό μας Γουγουτσά Ιφιγένεια που είχε αναλάβει την προγύμναση των παιδιών για τους αγώνες και παραβρέθηκε στους τελικούς της Καλαμάτας για την εμψύχωσή τους. 

 

Share this: