2 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό

Με την ευκαιρία του εορτασμού της ημέρας ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄τάξης, οι δασκάλες τους κα Μάρω και κα Μαίρη, η Διευθύντρια κα Ζέτα κι η δασκάλα του τμήματος ένταξης κα Δώρα ντύθηκαν στα μπλε και φωτογραφήθηκαν, τιμώντας την ημέρα.

Τα παιδιά χρωμάτισαν σχετική ζωγραφιά, με κύριο χρώμα το μπλε, χρώμα το οποίο έχει καθιερωθεί για τον αυτισμό. Οι ζωγραφιές πλαισίωσαν σχετική αφίσα που δημιουργήθηκε από τις εκπαιδευτικούς και αναρτήθηκε σε κοινή θέα, σε χώρο του σχολείου.

Μαθητές μεγαλύτερων τάξεων διάβασαν το βιβλίο “Τι έχει ο Γιάννης; Μιλώντας στα παιδιά για τον αυτισμό”, προκειμένου να αποκτήσουν αδρή άποψη για τη συγκεκριμένη διαταραχή.

 

 

Share this:

Τμήμα Ένταξης – Κοπή βασιλόπιτας

Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, στην αίθουσα του τμήματος ένταξης, συγκεντρώθηκαν οι μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν στο τμήμα, με τις υπεύθυνες δασκάλες, κα Δελίνη και κα Οικονόμου και έκοψαν τη βασιλόπιτα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την κα Ευφροσύνη Λέκκα, μητέρα μαθήτριας του σχολείου μας, για την ευγενική προσφορά της πίτας και των χυμών, τα οποία μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν. Το φλουρί έτυχε στην κα Δελίνη! Να έχουμε μια καλή χρονιά και του χρόνου, με το καλό, να γιορτάσουμε πάλι.

Share this: