Βράβευση – Etwinning School 2023-2024

Το σχολείο μας, 4ο Δημοτικό σχολείο Ναυπλίου, για 2η συνεχόμενη φορά βραβεύτηκε με την ευρωπαϊκή ετικέτα Etwinning Schools 2023-2023.  Η ετικέτα αυτή απονεμήθηκε σε 4501 Ευρωπαϊκά σχολεία και σε 132 σχολεία σε όλη την Ελλάδα. 

Με την Ετικέτα Σχολείου eTwinning, το eTwinning αναγνωρίζει και αξιολογεί τη συμμετοχή, τη δέσμευση και την αφοσίωση όχι μόνο των μεμονωμένων eTwinners, αλλά ολόκληρου του σχολείου, όπου συνεργάζονται ομάδες εκπαιδευτικών. Αξιολογείται ολόκληρο το σχολείο, για την οργάνωσή του, τις δράσεις του, τις συνεργασίες του, τις καλές πρακτικές,  τις καινοτομίες του και την καλλιέργεια κουλτούρας συνεργασίας. Τα σχολεία που βραβεύονται με Etwinning Label αναφέρονται ως πρωτοπόρα. 

Τα οφέλη από τα έργα etwinning είναι πολλαπλά για τους μαθητές: Ενισχύονται τα κίνητρα των μαθητών για δημιουργική μάθηση, τονίζεται η διαπολιτισμικότητα φέρνοντας μαθητές και εκπαιδευτικούς από διαφορετικές χώρες και κουλτούρες σε επαφή και αναπτύσσονται τεχνολογικές δεξιότητες από την χρήση Νέων Τεχνολογιών. 

Συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευτικούς και μαθητές για το συλλογικό πνεύμα συνεργασίας. 

Share this:

Διάκριση για το etwinning Στ τάξης (2022-2023)

Έργο Etwinning με τίτλο “Landscapes” για τη Στ’ τάξη του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου του σχολικού ετους 2022-2023 με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς την κ. Αισώπου Αικ, την κ. Καββαδία Ευαγγελία και τον κ. Κατσούρη Γιώργο. Ένα έργο που βραβεύτηκε με εθνική ετικέτα ποιότητας…ένα έργο που, όπως φαίνεται τις τελευταίες ημέρες, δείχνει στους μαθητές τις τόσες πολλές αλλαγές, άσχημες δυστυχώς, του φυσικού και του ανθρωπογενούς περιβάλλοντος. Είμαστε σίγουροι ότι οι μαθητές μας έμαθαν, κατανόησαν, αισθάνθηκαν και εξελίχθηκαν σε ευσυνείδητους ενεργούς πολίτες! Σίγουρα οι νέες γενιές είναι η ελπίδα!
Ευχαριστούμε για την προσπάθεια τα παιδιά, τις οικογένειές τους και τους συναδέλφους μας!
Share this:

Διάκριση etwinning της Ε τάξης (2022-2023)

Οι μαθητές της Ε Τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου και οι εκπαιδευτικοι Αισώπου Αικατερίνη, Δρίτσα Αικατερίνη, Γεωργόπουλος Σωτήρης και Μελά Ουρανία υλοποίησαν το etwinning project με τίτλο “F.L.Y. ( Friends in Language Yard) και βραβεύτηκαν με ετικέτα ποιότητας. Συγχαρητήρια στους μαθητές μας, στους γονείς, στους εκπαιδευτικούς και στους συνεργάτες για την άψογη συνεργασία σε όλη την διάρκεια του έργου!

Share this:

Διάκριση Etwinning A τάξης (2022-2023)

Οι μαθητές των τμημάτων Α1 και Α2 2022-2023 του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου, με τις εκπαιδευτικούς Αισώπου Αικατερίνη και Τράκα Φωτεινή, υλοποίησαν το etwinning έργο “GOLDEN COMPASS” στο οποίο απονεμήθηκε ετικέτα ποιότητας! Συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες στους μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και συνεργάτες του έργου!

 

Share this:

Etwinning – Ευρωπαϊκές ετικέτες ποιότητας

Μια ακόμη διάκριση για το σχολείο μας 4ο Δ.Σ. Ναυπλίου και τους εκπαιδευτικούς Αισώπου Αικατερίνη και Καββαδία Ευαγγελία!
Μας ταξίδεψαν σε όλη την Ευρώπη και ο κόπος τους ανταμείφθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας!!
Κάθε φορά που ανταμείβεται ο κόπος ενός εκπαιδευτικού, η χαρά μας γίνεται ακόμη μεγαλύτερη!!!
Ευχαριστούμε τους εξαιρετικούς συνεργάτες, τους μαθητές μας για την υπέροχη προσπάθειά τους και τους γονείς για τη συμπαράσταση τους.

Share this:

3οι Ρητορικοί αγώνες Μάιος 2023

Στις 28/5/23 ημέρα Κυριακή, στην Καλαμάτα, διεξήχθησαν οι 3οι τελικοί ρητορικοί αγώνες όπου διακρίθηκαν 2 μαθητές του σχολείου μας, ο  Γιάννης Μπαλακανάκης στον αυθόρμητο λόγο και Ανδριάννα Πατρά στην εκφραστική ανάγνωση και κατέλαβαν την την 3η Θέση. 
Θερμά συγχαρητήρια στους 2 μαθητές που διακρίθηκαν, αλλά και σε όλους τους μαθητές του 4ου ΔΣ Ναυπλίου που συμμετείχαν την Άρτεμις Μητροσύλη, το Γιώργο Σούγλα, τη Δέσποινα Λάλου, τον Έκτορα Μουρταράκο και το Σπύρο Κανέλλο.  
Θερμά ευχαριστούμε την εκπαιδευτικό μας Γουγουτσά Ιφιγένεια που είχε αναλάβει την προγύμναση των παιδιών για τους αγώνες και παραβρέθηκε στους τελικούς της Καλαμάτας για την εμψύχωσή τους. 

 

Share this:

eTwinning School Label 2023-24

Τα καλά νέα ήρθαν και σε εμάς!
Με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε ότι το σχολείο μας βραβεύτηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ανήκει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στα σχολεία etwinning.
eTwinning School Label 2023-24
 
 
Share this:

Europe Code Week 2022

Το σχολείο μας είχε την χαρά να συμμετέχει ακόμη μία χρονιά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κώδικα 2022. Με την δασκάλα Πληροφορικής Κωνσταντινίδου Νίκη οι μαθητές συμμετείχαν με ποικίλες δραστηριότητες  σε μία συμμαχία με άλλα 282 σχολεία. Προγραμματίσαμε, χορέψαμε σαν να ήμασταν ρομπότ , ανακυκλώσαμε  με   το  ρομποτάκι  μας  και  διασκεδάσαμε!  #codeweek

https://codeweek.eu/view/459773/4o-dimotiko-nauplioy-proghrammatizoyme-ghia-tin-efropaiki-evdomada-kwdika

 

Share this:

E-Twinning: ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 2022

Για άλλη μια φορά, φέτος, eTwinning έργα του σχολείου μας βραβεύτηκαν με Εθνικές Ετικέτες Ποιότητας 2022, που υλοποίησαν εκπαιδευτικοί του σχολείου μας συνεργαζόμενοι εντός σχολείου και με ευρωπαϊκά σχολεία. Η βράβευση δίνεται ξεχωριστά σε κάθε εκπαιδευτικό, συμμετείχε στο έργο και αφορά στην ατομική προσφορά του στο έργο.
Συγχαρητήρια στις παρακάτω εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, που υλοποίησαν #eTwinning βραβευμένα έργα για το έτος 2021-2022. 
 
Friends without borders – Κατερίνα Αισώπου, Ρέμπελου Ελένη 
How about being my penpal? – Κατερίνα Αισώπου
Changing for a better planet! #SkillsLabs – Καββαδία Ευαγγελία
 
Επιπλέον συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν σε αυτά τα έργα γιατί υλοποίησαν καινοτόμα έργα και απέκτησαν νέες εμπειρίες.
 
Share this: