Έκθεση φωτογραφίας

«Η πόλη μας… με το φακό των μαθητών»


Με αφορμή την ολοκλήρωση προγράμματος Τοπικής Ιστορίας από μαθητές της ΣΤ τάξης του Σχολείου μας και το Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018  θα πραγματοποιηθεί Έκθεση Φωτογραφίας και Εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος  την οποία συνδιοργανώνει το Σχολείο μας με τον Δήμο Ναυπλιέων – ΔΟΠΠΑΤ.

Με  στόχο την παρουσίαση του προγράμματος Τοπικής Ιστορίας, την ανάδειξη της πόλης μας και την καλλιέργεια των κοινωνικών δεξιοτήτων, μαθητές της ΣΤ τάξης μας θα πραγματοποιήσουμε έκθεση φωτογραφίας με θέμα : «Η πόλη μας μια βόλτα … μέσα από τον φακό των μαθητών»  και σε ανοιχτή εκδήλωση θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα και η μη στατική ιστοσελίδα για την πόλη, η οποία απευθύνεται στην εκπαιδευτική κοινότητα και φιλοδοξεί να αναπτυχθεί με δουλειές μαθητών.

Στις 9 & 10 Ιουνίου 2018, στο Βουλευτικό, από τις 10.00 έως 20.00, μαθητές της Στ’ τάξης εκθέτουν τις φωτογραφίες τους σε έκθεση φωτογραφίας με θέμα: «Η πόλη μας μια βόλτα … με τον φακό των μαθητών». Η είσοδος είναι ελεύθερη. Την Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018, στις 11.30 π.μ., στον ίδιο χώρο οι μαθητές με τους εκπαιδευτικούς θα παρουσιάσουν σε εκδήλωση το πρόγραμμά που τους οδήγησε στην έκθεση και η ιστοσελίδα για την πόλη. Συνδιοργανώνουν το 4ο Δημοτικό Σχολείο και ο Δήμος Ναυπλιέων – ΔΟΠΠΑΤ.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.

Έκθεση φωτογραφίας «Η πόλη μας… με το φακό των μαθητών»
Share this:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.