Από τον εορτασμό της επετείου των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, φέτος, ας εστιάσουμε και ας κρατήσουμε στη σκέψη μας τούτο. “Ο επίπονος και μακροχρόνιος αγώνας των ραγιάδων – των προγόνων μας- για την ελευθερία ας είναι πυξίδα στις τρικυμίες, υπενθυμίζοντας ότι με πίστη και επιμονή επιτυγχάνουμε τους στόχους μας, η ομόνοια μάς κάνει δυνατότερους και η συνεργασία θεμελιώνει γερά κάθε οικοδόμημα.”  Αργυρή Μπιλιούρη, Δ/ντρια του Σχολείου.

Διαδικτυακά και μοναχικά γιορτάσαμε και φέτος την επέτειο της Επανάστασης του 21. Η ομιλία της Διευθύντριας απευθυνόταν σε όλους τους μαθητές (270 συνδέσεις) του Σχολείου. Ακολούθησαν εορταστικές δραστηριότητες ανά τμήμα και σε κάποια τμήματα οι μαθητές παρουσίασαν στους γονείς τους, δουλειές, που εκπόνησαν. Αν και από μακριά, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί δούλεψαν με τους μαθητές και ετοίμασαν ποιοτικές μαθητικές δημιουργίες για τον Αγώνα του Έθνους μας.

Οι μαθητές της Ε΄ & της Στ΄τάξης κρατώντας όλα τα μέτρα, σε διδασκαλία της καθηγήτριας μουσικής του Σχολείου μας, κ. Τσουρούνη, είχαν ετοιμάσει έξι δημοτικά τραγούδια, που τα μοιραζόμαστε μαζί σας.
 
 

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 21
Share this: