Με μεγάλη μας χαρά παραλάβαμε σήμερα 29 Οκτωβρίου 2021 από την Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης του Ευρωπαϊκού προγράμματος eTwinning την πλακέτα Βράβευσης και τη σημαία eTwinning – school, που επιβραβεύει το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου, το οποίο συγκαταλέγεται στα 2139 σχολεία σε όλη την Ευρώπη – 77 εκ των οποίων ελληνικά – που τιμήθηκαν με την Ετικέτα Σχολείου eTwinning 2020-2021.

Τα σχολεία που τιμήθηκαν με τον τίτλο «eTwinning SCHOOL» είναι πρωτοπόρα και αναγνωρίζονται ως ηγέτες στους τομείς:
• Ψηφιακή πρακτική
• Πρακτικές ηλεκτρονικής ασφάλειας (eSafety)
• Καινοτόμες και δημιουργικές παιδαγωγικές προσεγγίσεις
• Προώθηση συνεχούς επαγγελματικής ανάπτυξης του προσωπικού
• Προώθηση πρακτικών συνεργατικής μάθησης με το προσωπικό και τους μαθητές
Το ξεχωριστό είναι ότι η αναγνώριση αυτή δεν αφορά μόνο στην αξιέπαινη ατομική προσπάθεια ενός εκπαιδευτικού αλλά αποτελεί αναγνώριση των εξαιρετικών επιτευγμάτων όλων των εκπαιδευτικών που εμπλέκονται στην υλοποίηση eTwinning project και της καλής συνεργασίας με τη διεύθυνση του σχολείου. Επίσης, κάθε Σχολείο βραβεύεται για τη συνεχή προσπάθεια αξιόλογης δουλειά δύο συνεχόμενων χρόνων σε όλους τους προς αξιολόγηση τομείς. Αξίζουν συγχαρητήρια στους εμπλεκόμενους μαθητές και εκπαιδευτικούς, που οδήγησαν το σχολείο σε αυτό το επίπεδο. Συγκεκριμένα στις εκπαιδευτικούς που κέρδισαν Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για έργο τους και συνέβαλαν στην ξεχωριστή διάκριση ήταν οι κ.κ. Κωνσταντινίδου Νίκη και Σαμπρή Μαρία.
Η απόκτηση του τίτλου «Σχολείο eTwinning» αποτυπώνει την ιδέα ότι το Σχολείο συντελεί ένα εξελικτικό ταξίδι με στοιχεία που μπορούν να αξιολογηθούν αντικειμενικά και δείχνει την πρόοδο του σχολείου από το ένα επίπεδο στο άλλο, προς την καινοτομία και την ποιότητα.

Αργυρή Μπιλιούρη, Μed

Διευθύντρια του Σχολείου & Ambassador της δράσης eTwinning

Έγραψαν για μας: https://www.argolikeseidhseis.gr/2021/10/e-twinning-school-2021-2022-4o.html

4o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ – ΒΡΑΒΕΥΣΗ e-Twinning School 2021-2022
Share this: