Το σχολείο μας, 4ο Δημοτικό σχολείο Ναυπλίου, για 2η συνεχόμενη φορά βραβεύτηκε με την ευρωπαϊκή ετικέτα Etwinning Schools 2023-2023.  Η ετικέτα αυτή απονεμήθηκε σε 4501 Ευρωπαϊκά σχολεία και σε 132 σχολεία σε όλη την Ελλάδα. 

Με την Ετικέτα Σχολείου eTwinning, το eTwinning αναγνωρίζει και αξιολογεί τη συμμετοχή, τη δέσμευση και την αφοσίωση όχι μόνο των μεμονωμένων eTwinners, αλλά ολόκληρου του σχολείου, όπου συνεργάζονται ομάδες εκπαιδευτικών. Αξιολογείται ολόκληρο το σχολείο, για την οργάνωσή του, τις δράσεις του, τις συνεργασίες του, τις καλές πρακτικές,  τις καινοτομίες του και την καλλιέργεια κουλτούρας συνεργασίας. Τα σχολεία που βραβεύονται με Etwinning Label αναφέρονται ως πρωτοπόρα. 

Τα οφέλη από τα έργα etwinning είναι πολλαπλά για τους μαθητές: Ενισχύονται τα κίνητρα των μαθητών για δημιουργική μάθηση, τονίζεται η διαπολιτισμικότητα φέρνοντας μαθητές και εκπαιδευτικούς από διαφορετικές χώρες και κουλτούρες σε επαφή και αναπτύσσονται τεχνολογικές δεξιότητες από την χρήση Νέων Τεχνολογιών. 

Συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευτικούς και μαθητές για το συλλογικό πνεύμα συνεργασίας. 

Βράβευση – Etwinning School 2023-2024
Share this: