Η Διευθύντρια του σχολείου Τζανή Γεωργία μαζί με τους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, καλωσόρισαν τους Λιθουανούς συναδέλφους και συνδέθηκαν διαδικτυακά από τον χώρο της βιβλιοθήκης, με τους συναδέλφους της Τουρκίας των οποίων η φυσική παρουσία δεν ήταν δυνατή. Στην έναρξη της συνάντησης παρευρέθηκε εκ μέρους της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ. Καραμάνος Θεοδόσιος.
 

 
Στην συνέχεια, οι μαθητές του ΣΤ1 με τον δάσκαλό τους Κατσούρη Γιώργο, παρουσίασαν το σχολείο μας και με την καθοδήγηση της Τζανή Γεωργίας έπαιξαν ένα παιχνίδι γνωριμίας στο Quizziz.
 
Έπειτα οι μαθητές του Δ1 με την δασκάλα τους Γουγουτσά Χρύσα παρουσίασαν την δημιουργία puzzle στο jigsaw planet, ενώ οι μαθητές του Ε3 με την δασκάλα τους Μελά Ουρανία τα παιχνίδια για την Γεωγραφία στο world geography games.
 
Έπειτα οι μαθητές του Ε1 μαζί με την δασκάλα τους Δρίτσα Αικατερίνη και την Καθηγήτρια Πληροφορικής Κωνσταντινίδου Νίκη,  παρουσίασαν ένα μάθημα Ιστορίας στο Plickers και οι μαθητές του Β1 με την δασκάλα τους Γκολέμη Αναστασία ένα μάθημα Μαθηματικών με το εργαλείο Wheel of names.
 
 
Οι μαθητές του ΣΤ2 με την καθοδήγηση της δασκάλας τους Γουγουτσά Ιφιγένειας παρουσίασαν ένα μάθημα Γλώσσας στο puzzlemaker και ένα τραγούδι στο lyrics training με την καθοδήγηση της Καθηγήτριας Αγγλικών, Αισώπου Αικατερίνης.
 
 
Στο εργαστήριο πληροφορικής παρουσιάστηκαν εφαρμογές AR-Επαυξημένης Πραγματικότητας όπως το Quiver και το Merge tube with object viewer από την Καθηγήτρια Πληροφορικής, Κωνσταντινίδου Νίκη.
 
Τέλος, με την βοήθεια του Καθηγητή Γυμναστικής Τάτση Κωνσταντίνου, χόρεψαν παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς.
 
Η μέρα έκλεισε με την περιήγηση της πόλης με το τρενάκι και την ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ναυπλίου.

 
Erasmus Sha.C.H Day 1
Share this: