Οι εκπαιδευτικοί της Λιθουανίας με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, επισκέφθηκαν το Μουσικό Σχολείο και το Καλλιτεχνικό Σχολείο Αργολίδας με στόχο να γνωρίσουν το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα. Εκεί, μαθητές και εκπαιδευτικοί του Μουσικού Σχολείου, τους υποδέχθηκαν θερμά έχοντας οργανώσει μικρές συναυλίες. Ακολούθησε κέρασμα με παραδοσιακά γλυκά και συζήτηση στο γραφείο της Διευθύντριας κ. Χατζηνικολάου.  Έπειτα, στο Καλλιτεχνικό Σχολείο ξεναγήθηκαν στο χώρο και απόλαυσαν εικαστικές δημιουργίες των μαθητών. Ο Διευθυντής κ. Γιαννακούλης και οι εκπαιδευτικοί ήταν ιδιαίτερα φιλόξενοι.

Στην συνέχεια, ακολούθησε ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο του Κάστρου του Παλαμηδίου.

Έπειτα, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Κωστούρος Δημήτριος στο Βουλευτικό υποδέχθηκε ένθερμα τους εκπαιδευτικούς της Λιθουανίας, την Διευθύντρια κ. Τζανή Γεωργία και την Υπεύθυνη Επικοινωνίας του προγράμματος κ. Αισώπου Αικατερίνη. Συνεχάρη όλους τους εκπαιδευτικούς και τους μίλησε για την ιστορική αξία της πόλης του Ναυπλίου. Κατόπιν τους έδειξε την εφαρμογή Nafplio Virtual Tour  https://www.nafplio-tour.gr/ και ευχήθηκε να έχουν καλή διαμονή στην χώρα μας.

 

Η μέρα έκλεισε με την κ. Μπιλιούρη Αργυρή, πρώην Διευθύντρια του Σχολείου, η οποία έπαιξε το κυνήγι του Θησαυρού με τους εκπαιδευτικούς που και αυτό είχε ως στόχο την γνωριμία τους με την πλούσια ιστορία της πόλης μας.

Erasmus Sha.C.H Day 2
Share this: