Οι εκπαιδευτικοί της Λιθουανίας μαζί με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, επισκέφθηκαν κ ξεναγήθηκαν στον Αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών και το Μουσείο.

Έπειτα επέστρεψαν στο σχολείο ώστε να συζητηθούν θέματα σχετικά με την πορεία του προγράμματος και να συναποφασιστούν οι δραστηριότητες που θα υλοποιήσουν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων.

Τέλος, απονεμήθηκαν τα πιστοποιητικά παρακολούθησης της επιμορφωτικής εβδομάδας και τα αναμνηστικά σε όλους τους συμμετέχοντες, η οποία διοργανώθηκε από το σχολείο μας από την Διευθύντρια Τζανή Γεωργία, σε ένα κλίμα εορταστικό και ευχάριστο.

Έπειτα, οι μαθητές του σχολείου μας με την καθοδήγηση του Γυμναστή μας Τάτση Κωνσταντίνου και της μουσικού μας Τσουρούνη Αναστασίας τραγούδησαν και χόρεψαν αποκριάτικους χορούς.

Στο τέλος, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας αποχαιρέτησαν τους εκπαιδευτικούς της Λιθουανίας χορεύοντας τους χορούς τους, που μας έδειξαν αλλά χορεύοντας και αυτοί τους δικούς μας.

Το βράδυ οι εκπαιδευτικοί της Λιθουανίας με την συνοδεία των εκπαιδευτικών του σχολείου μας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα παρακολούθησαν τα αποκριάτικα δρώμενα του Δήμου Ναυπλιέων. 

 

 
Erasmus Sha.C.H Day 4
Share this: